Gezinsbond Wambeek

Interesse voor de Bond? Ongetwijfeld! Anders had je ons niet aangeklikt.

Herfstwandeling 31 Oktober oktober 16, 2010

Filed under: Activiteiten — gezinsbondwambeek @ 3:17 pm
Tags: ,

Op zondag 31 oktober 2010 organiseren de drie afdelingen van de Gezinsbond een herfstwandeling in de deelgemeente Wambeek. We vertrekken aan de parking achter de kerk van Wambeek om 10 uur. De wandeling wordt gegidst want hier en daar is er in Wambeek toch een brug verdwenen.

Rond de middag zijn we terug aan de kerk en begeven we ons (met auto, fiets,…) naar de polyvalente zaal van CC De Ploter in de Kerkstraat in Lombeek om bij een lekker bord spaghetti na te praten.

 De wandeling wordt gratis aangeboden, voor de maaltijd vragen we voor één persoon 4 euro en voor een gezin vanaf 3 personen of meer 10 euro per gezin. Drank is tegen democratische prijzen te verkrijgen. De wandeling is toegankelijk voor buggy’s! Wel graag aangepaste kledij.

Vooraf inschrijven voor de wandeling en de maaltijd kan tot 26 oktober via mail : Jan Servranckx Jan.Servranckx@telenet.be of telefonisch op GSM: 0473/45.11.83. U vermeldt: naam + adres, aantal personen, en u maakt een keuze tussen spaghetti bolognese of spaghetti vegetarisch.

Betalen op voorhand via overschrijving op rekeningnummer van Gezinsbond Wambeek: 000-1737701-43, vermelden naam + aantal personen.

Samen genieten van het landelijke Wambeek, hopelijk met een herfstzonnetje erbij!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s