Gezinsbond Wambeek

Interesse voor de Bond? Ongetwijfeld! Anders had je ons niet aangeklikt.

Inschrijving watergewenning/kleuterzwemmen oktober 7, 2012

Filed under: Activiteiten — gezinsbondwambeek @ 9:23 am
Tags: ,

De inschrijvingsperiode voor nieuwe inschrijvingen voor de volgende reeks watergewenning/kleuterzwemmen, voorjaar 2013, zal voor inwoners van Groot-Ternat lopen van maandag 10 december 2012 tot zondag 16 december 2012.

Voor niet-inwoners van Groot-Ternat lopen de inschrijvingen van maandag 17 december 2012 tot zondag 23 december 2012 (tenzij reeds voortijdig volzet).

Voor deze periode worden geen nieuwe inschrijvingen verwerkt. Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst en er wordt dus geen rekening gehouden met reeds eerder verstuurde mails!

U stuurt dus tijdens de inschrijvingsperiode zo snel mogelijk een aanvraag tot inschrijving naar volgend e-mailadres: kleuterzwemmen@gmail.com met vermelding van de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer(s), e-mail van de ouder(s), naam en geboortedatum van het/de in te schrijven kind(eren) en het lidnummer van de gezinsbond of de vermelding dat u geen lid bent.
Zonder al deze gegevens kan uw aanvraag tot inschrijving niet worden verwerkt. Kijk dus goed na of alle gegevens volledig zijn!

De bevestiging van de inschrijving gebeurt per e-mail waarin u het startuur en alle gegevens voor de betaling worden meegedeeld. Indien de reeks intussen al zou volzet zijn, wordt u daar eveneens per mail van in kennis gesteld.

Wees er dus tijdens de inschrijvingsperiode in december snel bij, want het aantal vrijkomende plaatsen is beperkt.

Kinderen die nu reeds deelnemen aan de reeks najaar 2012 krijgen voorrang van herinschrijving tijdens de laatste zwemles op zondag 2 december 2012.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s