Gezinsbond Wambeek

Interesse voor de Bond? Ongetwijfeld! Anders had je ons niet aangeklikt.

Voordelen oktober 13, 2010

De voordelen van de gezinsbond
Hieronder staat een korte beschrijving van een heleboel voordelen die het lidmaatschap van de gezinsbond met zich meebrengt. Meer van dat moois kan je terugvinden op de nationale gezinsbondwebsite.
Je vindt hier ook je lokale verantwoordelijke die je verder helpt, indien je nog vragen hebt.

Gezinsspaarkaart
Met de elektronische gezinsspaarkaart van de Gezinsbond kan men dagelijks terecht bij meer dan 4000 Vlaamse handelaars. Iedere handelaar heeft zijn specifieke kortingspercentage. Elke korting wordt elektronisch op de kaart gezet. Telkens wanneer je 20 euro bij elkaar hebt gespaard, kan je deze gebruiken om bij één van de vele aangesloten handelszaken te betalen.
Per afname van 20 euro, neem je sowieso deel aan de jaarlijkse tombola waar elk jaar opnieuw schitterende prijzen te winnen zijn.

Kortingskaart
Telt jouw gezin minstens 3 kinderen? Dan ben jij één van onze leden dat in aanmerking komt voor een kortingskaart die je korting verschaft op het openbaar vervoer van de N.M.B.S en de Lijn. Deze kaart kan je aanvragen  via de gezinsbond Nationaal.  Het aanvraagformulier hiervoor vind je hier.

NMBS-passen

Eén van de permanente aandachtspunten van de gezinsbond, is het stimuleren van het openbaar vervoer. Het is dan ook in dit kader dat onze plaatselijke afgevaardigde van de gezinsbond een korting van 5 % op de gezinsspaarkaart geeft en dit bij de aankoop van één van de volgende vervoersbewijzen:
 – Go Pass
– Rail Pass (1ste of 2de klasse)
– Key Card (1ste of 2de klasse)

Daarenboven reizen kinderen jonger dan 12 uit grote gezinnen gratis.

GSM-kaarten
Bij de aankoop van een gsm-kaart van zowel Proximus, Base, als Mobistar, krijg je van onze plaatselijke afgevaardigde een onmiddellijke korting van 5% (voor Proximus 4%) op je gezinsspaarkaart.

Bioscoopkorting
Als lid van de gezinsbond kan je voordeliger naar de bioscoop, je kan zelfs tot 1,6 eur per ticket uitsparen.
Via onze plaatselijke afgevaardigde kan je filmtickets aankopen en wordt je korting meteen op je gezinsspaarkaart gezet.

Heel wat verschillende bioscopen nemen deel en hebben elk hun specifieke toegestane korting. De correcte kortingen vind je op de nationale gezinsbondsite.

Kinderoppasdienst
Meer informatie over de kinderoppasdienst is te vinden via deze link.